Teamtennis 2019

Beste leden,

Op 15 april gaat het teamtennis van start. Inschrijven is mogelijk t/m dinsdag 9 april en de indeling zal zo spoedig mogelijk daarna bekend gemaakt worden. Het is de bedoeling dat alle wedstrijden (behalve de finale) door uzelf worden ingepland binnen de data die hieronder aangeven zijn.

Inschrijven kun je natuurlijk via de bekende strookje in het paviljoen maar ook online via deze link.

Het tijdschema voor het teamtennis in 2019 is als volgt:
15 april t/m 24 oktober: Poulewedstrijden - De poulewedstrijden dient u zelf te plannen. Het aantal te spelen wedstrijden is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de grootte van de poules. Begin op tijd met plannen zodat alle wedstrijden gespeeld kunnen worden in de aangegeven periode. Zodra de indeling bekend is ontvangt u een lijst met telefoonnummers en mailadressen van alle deelnemers in uw poule.

28 oktober  t/m 10 november: Sheetwedstrijden - De sheetwedstrijden, ofwel het afvalschema, wordt ingedeeld door de tc. U dient de te spelen wedstrijden wel zelf in te plannen binnen de aangegeven periode. Het aantal teams dat doorgaat naar de sheetwedstrijden is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de grootte van de poules.

10 november: Finaledag! - Blokkeer deze datum in uw agenda zodra u in heeft geschreven voor het teamtennis. De finales kunnen alleen op deze dag gespeeld worden. Indien u aan 2 onderdelen deelneemt en in beide onderdelen de finale haalt, speelt u dus 2 finalewedstrijden op zondag 10 November. De finalewedstrijden worden in de ochtend gepland, voorafgaand aan het stamppot toernooi.

We hopen weer op veel deelnemers!

Met vriendelijke groet,
De TC