Tennis- en Padellessen

Tennisschool Pascale Engel biedt je de mogelijkheid om zowel tennis- als padeltraining te volgen gedurende de zomer- en de winterperiode. 

Tennistraining voor jeugd en volwassenen: 

Twee keer per jaar start een nieuwe serie trainingen waarvoor elke keer opnieuw ingeschreven dient te worden. De zomertrainingen starten in maart/april en de wintertraining start in oktober/november. 

Of je net start met lessen of al (ver)gevorderd bent, je wordt en blijft uitgedaagd tijdens de trainingen. 

Kinderen van 6 tot 11 jaar krijgen les via de Tenniskidsmethode. Het lesmateriaal en de lesstof is aangepast op het fysiek en de ontwikkeling van de kinderen. 

Kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen trainen intensief op tactiek, techniek, voetenwerk en wedstrijdsituaties. 

Wil je specifiek ergens op trainen, vraag me dan naar de mogelijkheden. 

Padeltraining voor jeugd en volwassenen: 
Meerdere keren per seizoen start een nieuwe serie Padeltrainingen waarvoor elke keer opnieuw ingeschreven moet worden. De eerstvolgende zomertraining start in augustus. In oktober of november start de wintertraining, informatie hierover vind je te zijner tijd op deze website.

Je traint in een groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen. Individuele training op aanvraag en op basis van beschikbaarheid van Pascale. Groepstraining gaat voor. 

Forehand en backhand (via de wand), volleys, Bandeja, serveren, verdedigen van de hoeken zijn slagen/technieken die uitgebreid aan bod komen tijdens de trainingen. Ook tactiek en wedstrijdsituaties staan centraal. Start je met Padel, pas dan op voor het Padelvirus! Het is verslavend. 

Padelrackets zijn te leen of te koop bij mij. 

De tennislessen op donderdagen en op zaterdagochtend worden in verband met de Padeltrainingen niet door mij gegeven maar door een zeer ervaren collega.  

Voor vragen over de trainingen kun je contact met mij opnemen. Mijn telefoonnummer is 06-28780518 en mijn emailadres is pascale.tennis70@gmail.com (het liefst per email).