6e open RTV Quirijn tennis en padel, super toernooi!

Het zit erop! De prijzen zijn uitgereikt. De loterij is uitverkocht en de fusten zijn leeg … denken wij. Het was een super toernooi. Dank aan alle deelnemers, sponsoren, vrijwilligers, barpersoneel, tuinploeg, bestuur en aan alle bezoekers van het 6e open RTV Quirijn toernooi. Behalve een enkel buitje woensdagavond, zaterdagmiddag en zondagochtend ook dank aan de weergoden. 

Wij, De CREW, hebben ervan genoten om ruim 500 deelnemers een mooi toernooi te laten spelen. Ook de padellers hebben hun eerste toernooi op RTV Quirijn afgewerkt. Alles verliep prima! Een enkel spiertje was op het laatst niet meer voor iedereen in optimale vorm, maar dit jaar geen rolstoelen op de baan. Alleen de eerste zaterdag een tennisser die toch maar even langs de huisartsen post is geweest. Een paar daagjes ziekenhuis was het gevolg maar gisteren kwam hij toch weer fris en fruitig op ons park aan wandelen! 

Loterij en chinees buffet
Onze “loterij Jan” was zeer in zijn nopjes met het behaalde resultaat! Super Jan , wij zijn super trots op jou. Hulde en ontzettend bedankt!
Stefan & Ron hebben de laatste aanwezigen nog voorzien van een heerlijk chinees buffet en daarna moe maar voldaan het licht uitgedaan! Bij ons ging het licht al wat eerder uit.

Onze speciale dank gaat nog uit naar Jose, Thea, Petra, Cora, Anke en Marie-Louise voor het voorzien van de hapjes aan de deelnemers na de wedstrijden! En natuurlijk alle handjes, op wat voor manier dan ook, ontzettend bedankt! We hebben Quirijn wederom op de kaart gezet!

Namens De Crew, Helene, Guido, Richard en Maarten
Graag tot volgend jaar!