Nieuw! Avondinstuif op de dinsdagavonden

We gaan opnieuw starten met een AVONDINSTUIF !!! De laatste jaren was daar alleen op woensdagochtend en zondagochtend de mogelijkheid toe. Aangezien niet iedereen daar gebruik van kan maken, leek het ons een leuk idee om dit ook aan te bieden op een doordeweekse avond.

Met name voor leden zonder vast groepje en nieuwe leden is dit een leuke manier om zo andere leden en onze club te leren kennen tijdens een gezellig potje tennis.

Hoe zit de instuif in elkaar ?

We starten de eerste wedstrijd om 19.00 uur. De tweede wedstrijd start om 20.00 uur, en indien genoeg deelnemers voor een eventuele 3e ronde zal ook om 21.00 uur nog een ronde starten. De wedstrijdduur is 45 min per wedstrijd.

Instroom per ronde

Je kunt per ronde instromen. Zorg er voor dat je 10 minuten voor aanvang van een ronde aanwezig bent en je pasje inlevert aan de bar. De pasjes worden ‘gehusseld’ waardoor je steeds met een ander tennismaatje je dubbelspel wedstrijd zal spelen.

De avondinstuif zal plaats gaan vinden op de dinsdagavonden. We hebben voor deze avond gekozen omdat op deze avond het minst gebruik gemaakt wordt van onze banen. Voor de avondinstuif zullen 7 banen gereserveerd gaan worden.

We gaan starten op dinsdagavond 18 juni as. We hopen op een mooie opkomst en veel leuke wedstrijden.