Conditietraining

Bij elke sport is in basis conditie nodig. Tijdens de tennis-en padelles is er niet altijd tijd om aandacht te besteden aan conditietraining, terwijl het uithoudingsvermogen belangrijk is bij het spel en spannende wedstrijden.

Iedereen heeft baat bij een fit lichaam, met wat extra aandacht voor beweging en je fysiek. Zelf aan conditietraining doen, schiet er nog wel eens bij in. Daarom biedt RTV Quirijn dat vanaf 2019 op een leuke manier aan.

In februari van dit jaar is een start gemaakt met conditietraining voor de jeugdleden. Op 6 vrijdagmiddagen is er door 10 jeugdleden gedurende 45 minuten getraind in het Quirijnstokpark.

De conditietraining wordt gegeven door Ester Romijn. Met veel plezier heeft zij de training gegeven. De jeugd had er ook plezier in, of het zonnetje scheen of het kwam met bakken uit de lucht, ze kwamen opdagen. Van memory spelletjes in conditie verband tot gerichte tennis conditie dingetjes, er kwam van alles aan bod.

Vanaf september krijgt de conditietraining voor senioren een vervolg. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar e.romijn@home.nl. Vermeld daarin de volgende gegevens:

Naam:
Leeftijd:
Sporten:
Conditie: 1 t/m 10 (1 is slecht, 10 is top)
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Blessures:

Na aanmelding kan je per week via WhatsApp laten weten of je komt, door een bericht te sturen naar 06-536 72 395. Dan kan Ester zich voorbereiden op het aantal mensen dat deelneemt die avond. De les gaat altijd door, ongeacht het weer.

Kosten

Voor de training betaal je € 2,00 per les. Dit betaal je contant voorafgaand aan de les.

Voorwaarde

  • Inschrijven is deelnemen!

Vragen

Als je vragen hebt over de conditietraining kun je contact opnemen met Ester via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.
Telefoonnummer: 06 – 536 72 395
E-mailadres: e.romijn@home.nl