Conditietraining

Bij elke sport is in basis conditie nodig. Tijdens de tennis-en padelles is er niet altijd tijd om aandacht te besteden aan conditietraining, terwijl het uithoudingsvermogen belangrijk is bij het spel en spannende wedstrijden.

Iedereen heeft baat bij een fit lichaam, met wat extra aandacht voor beweging en je fysiek. Zelf aan conditietraining doen, schiet er nog wel eens bij in. Daarom biedt RTV Quirijn dat vanaf 2019 op een leuke manier aan.

In februari van dit jaar is een start gemaakt met conditietraining voor de jeugdleden. Op 6 vrijdagmiddagen is er door 10 jeugdleden gedurende 45 minuten getraind in het Quirijnstokpark.

De conditietraining wordt gegeven door Ester Romijn. Met veel plezier heeft zij de training gegeven. De jeugd had er ook plezier in, of het zonnetje scheen of het kwam met bakken uit de lucht, ze kwamen opdagen. Van memory spelletjes in conditie verband tot gerichte tennis conditie dingetjes, er kwam van alles aan bod.

De conditietraining gaat een vervolg krijgen, zowel voor de jeugd als voor de senioren. Er wordt buiten de schoolvakanties en zowel overdag als ’s avonds een training georganiseerd. Hou de website in de gaten voor nieuwe data, groepen en mogelijkheden van inschrijving.

Kosten

Voor de training betaal je € 2,00 per les. De kosten voor het blok van 6 lessen ( €12,00 ) vooraf bij de eerste training contant (en gepast) te betalen aan Ester. de les gaat altijd door, ongeacht het weer.

Voorwaarden:

  • Inschrijven is deelnemen
  • Blessures, ziekte, verhuizing etc. van de deelnemer geeft geen recht op restitutie van het lesgeld
  • Als je jezelf afmeldt voor een les, komt deze les voor eigen rekening
  • Bij tussentijdse beëindiging door deelnemer blijft lesgeld verschuldigd en is er geen recht op restitutie.

Vragen

Als je vragen hebt over de conditie training kun je contact opnemen met Ester via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.
Telefoonnummer: 06 – 536 72 395
E-mailadres: e.romijn@home.nl