Corona-update: alle activiteiten staken en clubs sluiten t/m 28 april

Na eerdere besluiten om het eerst alleen het paviljoen en daarna het hele park te sluiten tot en met 6 april, is die periode op basis van het overheidsbesluit van 31 maart, verlengd.

UPDATE 31 maart

Het kabinet heeft de verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verlengd. Scholen, horeca en sportclubs moeten t/m 28 april dicht blijven om verspreiding van het virus tegen te gaan.

UPDATE 19 maart

Info voor alle leden die zich hebben aangemeld voor de voorjaarscompetitie van de KNLTB: deze is voorlopig uitgesteld naar begin mei. Voor meer informatie ga naar de informatiepagina van de KNLTB.

UPDATE 15 maart

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.

De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. We adviseren tennisscholen en commerciële tenniscentra ook gevolg te geven aan deze oproep. In navolging hiervan gaan ook de trainingen van de KNLTB op het NTC in Amstelveen niet door.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. We zullen ons de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan.

Competitie en toernooien

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Vandaar dat wij nu alle toernooiorganisaties en tennisverenigingen oproepen om alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 6 april in heel Nederland.

Als gevolg hiervan gaan ook de tennislessen niet door en is het niet toegestaan vrij te tennissen.

Met vriendelijke en sportieve groet,

Guido Berendhuysen
Secretariaat RTV Quirijn