Doe jij ook gezellig mee met de laddercompetitie

De online Clubladder is een leuke en snelle manier om (nieuwe?) tennismaatjes op onze club te ontmoeten. Meld je aan en binnen 2 weken speel je je eerste ladderwedstrijd op jouw niveau. De Clubladder kan in de single en in een dubbelpartij gespeeld worden.

Start eerst ronde vanaf 5 april, maar je kunt op elk moment instappen.
Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

Meespelen op de tennisladder is simpel

  1. meld je aan
  2. selecteer je speelsterkte
  3. kies wanneer je graag speelt

Het seizoen loopt van april tot oktober.
De 1e ronde word je ingedeeld op basis van je speelsterkte. Daarna tellen alleen je wedstrijdresultaten.

meld je aan

Spelregels

Je speelt de gebruikelijke afhangtijd en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.

Volledige spelregels van de clubladder.

Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogst genoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

Seizoen

Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.

Verdere info

Je kunt je vanaf nu al aanmelden, eind maart krijgen alle leden nog een mail met alle informatie.
Die is ook te vinden op : https://www.sportconnexions.com/nl/tennisladder/rtvquirijn/1238/

clubladder