Eerste editie van het M&M toernooi: geslaagd!

Afgelopen zondag hebben we het eerste M&M Toernooi gehouden. Dit toernooi werd georganiseerd door zowel de Jeugd- als de Toernooicommissie. We mogen wel spreken van een zéér geslaagde middag. Er was een enorm hoge opkomst (52 koppels!!) welke verdeeld over 13 poules een drietal wedstrijden hebben gespeeld. En bijzonder ook: geen enkele afzegging!

Door het heerlijke nazomerweer was het gewoon perfect om lekker te tennissen. De deelnemers hebben het erg naar de zin gehad, dus dit toernooi gaan we zeker vaker organiseren! 

We hadden -met name voor de jeugd- een slush puppie- én een popcornmachine geregeld waar gretig gebruik van werd gemaakt. Daarnaast was er op baan 11 een heuse sneldheidsmeter opgesteld waar iedereen eens kon kijken hoe hard hij/zij kon slaan. Snelheden van ruim 115 km/h zijn behaald!

Tijdens en na het toernooi was Pascale aanwezig om de geïnteresseerden het padellen uit te leggen. De jeugd (maar ook de senioren) kon er geen genoeg van krijgen! Dit is naast het tennissen gewoon een keileuke sport die je zeker eens moet proberen.

DJ Tim heeft heel de middag voor topmuziek gezorgd, dit gaf de relaxte sfeer van die dag nog eens een extra boost. Ook Stefan en Debby (en crew) hebben keihard gewerkt om het iedereen naar de zin te maken en te voorzien van de nodige hapjes en drankjes. 

Omdat het M&M toernooi vooral een gezelligsheidstoernooi is, waar het niet zozeer draait om het winnen, kreeg iedereen een prijs: een leuke foto van de spelers met de mascotte (geheel handgemaakt door Annelies en kids). Binnen nu en 2 weken zullen wij deze in de kantine ophangen, zodat je die op kunt halen als je in de buurt bent. 

Heb je meegedaan maar ben je (nog) geen lid: profiteer dan nu van de welkomstactie! Als je je inschrijft voor 2021 dan is het gratis tennissen voor jeugdleden in 2020 en geen inschrijfgeld voor senioren. Tennislessen volgen? Bel Pascale voor meer info (06-28780518). 

Aan alle deelnemers: bedankt voor het meedoen en jullie gezelligheid! Tot volgend jaar!! 

Groetjes, Jeugdcommissie en Toernooicommissie RTV Quirijn