Inschrijvingen zomertraining tennis- en padel geopend

Vanaf nu kun je je via de website van RTV Quirijn inschrijven voor de zomertrainingen tennis en padel, gegeven door Pascale Engel. De tennislessen starten medio maart en de padellessen eind maart 2020.

pascale engel

Training is aan te bevelen om je niveau en spelbeleving te verhogen. Een juiste techniek vermindert de kans op blessures. Zowel starters als gevorderde spelers kunnen zich aanmelden voor de trainingen. Hoe beter je wordt, hoe leuker het spelletje wordt. Bij zowel tennis als bij padel gebruik je heel veel spiergroepen, waardoor je fysiek en conditioneel sterker en fitter wordt.

Vrijblijvend vijf lessen
Het is mogelijk om individueel of in groepen te lessen. Weet je nog niet of Padel en/of tennis jouw sport is en wil je vrijblijvend vijf lessen volgen? Dat kan! Maak dit ook kenbaar aan vrienden, collega’s of familieleden die misschien geïnteresseerd zijn.

De jeugd kan naast de reguliere trainingen ook meedoen aan de wedstrijdtraining (tennis). Waar in de reguliere lessen de nadruk meer ligt op de techniek, ligt deze in de wedstrijdtraining meer op de tactiek. Een mooie gelegenheid om twee keer per week intensief met tennis bezig te zijn.

Mocht jij individueel of samen met jouw maatje(s) behoefte hebben om een specifieke slag of techniek (tennis of padel) in een aantal lessen te leren of te verbeteren, dan kun je mij per mail benaderen voor de mogelijkheden.

Tennisclinic
Wil je samen met jouw collega’s, vrienden of familie een padel- of tennisclinic volgen of jouw verjaardagsfeest een sportief tintje geven, informeer dan gerust bij mij naar de mogelijkheden.

Inschrijven
Inschrijvingen voor de tennistrainingen zijn open tot en met 20 februari. Ga naar het inschrijfformulier voor de jeugd of volwassenen.
Inschrijven voor de Padeltrainingen kan tot en met 29 februari, klik op de links voor de inschrijfformulieren voor jeugd en volwassenen.

Informatie over de clinics en thematrainingen (gedurende hele seizoen) : pascale.tennis70@gmail.com