Interne Padelcompetitie

Beste leden van RTV Quirijn,
Eindelijk mogen we weer!! Graag willen wij jou informeren dat er een heuse interne Padel competitie zal worden georganiseerd.

Nu zul je misschien denken “ik ben een tennisser” wat moet ik daar dan mee. Echter wij willen namelijk iedereen in de gelegenheid stellen om deel te kunnen en mogen nemen op elk Padel niveau, dus ook als jij geen doorgewinterde Padel speler bent zouden wij het fijn vinden als jij deel wil nemen aan deze competitie.

Dan nu even iets over de inhoud van de interne competitie.

Spelvorm
Je schrijft jezelf individueel in, maar speelt de wedstrijden als dubbel. Je wordt ingedeeld in een poule van vijf spelers. Iedereen is één week vrij en de andere vier weken speel je samen met een van de poule-genoten. Dat betekent dat je iedere week met een ander speelt. 
Er wordt gestreefd naar poules met gelijkwaardige speelsterktes.

Speeldagen en -tijden
Je wordt ingedeeld in een poule waarvan de wedstrijden verspeelt worden op de vrijdag, zaterdag of zondagen en de speeltijden worden vooraf ingedeeld. 
Voor alle duidelijkheid, je speelt alle wedstrijden op een vaste dag.

Je kunt binnen je poule proberen om een wedstrijd op een andere dag te spelen, maar dan zul je zelf moeten afhangen. Je kunt ook onderling afspreken om de volgorde van de wedstrijden aan te passen.
Je speelt op een avond of dagdeel één wedstrijd van één uur (best of 3 met super tiebreak). Deelname is gratis, maar de ballen moet je zelf verzorgen. De eerste wedstrijden zullen gespeeld worden in het weekend van 25, 26 en 27 Juni

Inschrijven
Je kunt je inschrijven door een berichtje te sturen naar: Remi Huijbregts op 06-36555868 . Je kunt ook bijgaande QR code scannen om deel te nemen aan deze groep:

Wat moet je doorgeven:

  • Geef aan welk Padel-niveau je hebt (beginner, gevorderd, vergevorderd, wedstrijdspeler).
  • Geef ook je tennis speelsterkte in de dubbel aan.
  • Wanneer je op een bepaalde dag niet kan spelen dient u dit van te voren aan te geven en zullen we hier zo veel mogelijk rekening mee houden.

Na de inschrijving word je automatisch toegevoegd aan de groepsapp zodat de wedstrijdleiding iedereen op een gemakkelijke manier kan bereiken. Via deze groepsapp zullen later verdere details gedeeld gaan worden. (de al bestaande groepsapp wordt verwijderd en mag je ook zelf verwijderen! )

Twijfel niet en geef je op.
Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 18 juni 2021

Met vriendelijke Padel-groet,
De Padelcommissie