Lintje voor Walter en Marij vd Sanden

Vorige week kregen wij het bericht dat Walter vd Sanden (lid RTV Quirijn) en zijn vrouw Marij vd Sanden (oud lid RTV Quirijn) beide een lintje in ontvangst hebben mogen nemen. Walter onder meer voor zijn vrijwilligerswerkzaamheden bij RTV Quirijn. Namens alle leden van RTV Quirijn hebben wij een bloementje gestuurd voor dit bijzonder moment.

Walter van de Sanden uit Tilburg, Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Walter van de Sanden.
Walter van de Sanden. © gemeente Tilburg

De heer Van de Sanden is net als zijn echtgenote, mevrouw Marij van de Sanden-Fouchier, sinds 1997 vrijwilliger bij de afdeling Groeseind/Hoefstraat van de Zonnebloem. Daarvoor was hij al actief als vrijwilliger bij diverse Tilburgse sportverenigingen, zoals voetbalclub Sarto. Sinds 1990 is hij bestuurslid bij tennisvereniging RTV Quirijn. Daarnaast zit hij in de redactie van het clubblad, is hij verantwoordelijk voor de ledenadministratie en draait hij regelmatig bardiensten. Sinds 2007 is hij vrijwilliger bij gezelligheidskoor De Begonia’s, waarvan hij sinds zes jaar voorzitter is. Daarnaast zit hij sinds 2008 de club van gepensioneerde medewerkers van de Belastingdienst en Douane Tilburg voor.

Marij van de Sanden-Fouchier uit Tilburg, Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Marij van de Sanden-Fouchier.
Marij van de Sanden-Fouchier. © gemeente Tilburg

Zij is al sinds 1979 actief als vrijwilliger op diverse fronten. Zo was zij in het verleden hulpouder op basisschool de Hoefstraat. Vanaf 1997 is ze penningmeester bij de afdeling Groeseind/Hoefstraat van de Zonnebloem, waar ook haar echtgenoot vrijwilliger is. Zij draagt zorg voor de begroting, afrekening, balans en het kascontroleverslag. Naast het penningmeesterschap helpt zij mee bij de jaarlijkse activiteiten en brengt zij regelmatig bezoekjes aan de gasten van de Zonnebloem.

Bedankje namens Walter en Marij

Hiermede willen wij, Marij en Walter van de Sanden, het bestuur en de leden van RTV Quirijn bedanken voor de prachtige bos bloemen die wij ontvingen nadat wij een koninklijke onderscheiding mochten ontvangen voor het vrijwilligerswerk dat wij voor RTV Quirijn en diverse andere verenigingen gedaan hebben in de afgelopen 40 jaar.