Maatregelen ook bij RTV Quirijn weer aangescherpt

Zoals jullie allemaal hebben kunnen horen tijdens de persconferentie op vrijdag 26 november gaat de amateursport voorlopig weer “op slot”. Dit betekent dat we vanaf vanavond in de avonduren (na 17.00 uur) geen gebruik meer mogen maken van onze tennisbanen. Overdag is dit wel toegestaan. De geplande lesuren na 17.00 uur kunnen door de nieuwe maatregelen ook geen doorgang vinden. Hiervoor zal Simon Tennis met alle betrokkenen zelf contact zoeken om deze lessen indien mogelijk te verplaatsen naar de zaterdag en zondag overdag.

Klik op de volgende link voor alle info vanuit de KNLTB.

Stefan heeft zijn openingstijden voor de weekenden voor de komende 3 weken verruimd. Zaterdag en Zondag zijn zij de gehele dag geopend tot 17.00 uur. Uiteraard blijft het mogelijk om eten te bestellen. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met Stefan.

Buiten de QR check is nu ook het mondkapje weer verplicht bij verplaatsing in de ruimte. Vergeet deze dus niet mee te nemen. Het mondkapje mag af wanneer u gaat zitten aan een tafel in de ruimte. Houdt verder in alle gevallen 1,5 meter afstand van elkaar. Laten we hopen dat deze maatregelen de besmettingen naar beneden gaan brengen zodat we over een paar weken elkaar weer in de avonduren kunnen treffen op ons mooie park.

Als laatste zorg goed voor jezelf en blijf gezond.

Met sportieve groet,
Bestuur RTV Quirijn