Meijs Schilders Tennis en Padeltoernooi (8 – 16 augustus)

Een nieuwe naam voor het meer dan bekende open toernooi! We zijn weer volop in actie om er weer een kaai gaaf toernooi van te maken. Natuurlijk proberen we zoveel mogelijk rekening te houden  met de corona maatregelen en mogelijkheden die we hebben.

Vanaf zaterdag 8 augustus zullen de banen weer vol bezet zijn met tennis sterren uit heel Brabant. Ook de padelbanen zullen de hele week volop gebruikt gaan worden. Ruim 400 deelnemers zullen weer gaan strijden om felbegeerde diner bonnen.

Op zondag 16 augustus zullen de finales plaatsvinden van de 24 poules waarin gestreden gaat worden. Die dag zullen ook diverse sponsoren aanwezig zijn. O.a. Ibiza tennis reizen en PTI coaching zullen acte de présence gaan geven. PTI is hoofdsponsor voor de welbekende loterij. Onze Jan is al druk bezig zijn imposante prijzencircus bij elkaar te sprokkelen. Ook Meijs Schilders zal “zijn sky box” goed gaan vullen!

Maatregelen

Met de volgende regels proberen we te zorgen we dat we ook na het toernooi nog gezond blijven tennissen.

Toegang tot het paviljoen:

  • Voor het bestellen van je drinken en eten, maar alleen buiten mag je deze nuttigen.
  • Voor het aanmelden voor de wedstrijden (maximaal 5 minuten voor je geplande tijd) en het doorgeven van de wedstrijden.
  • Voor het ophalen van de loterij prijzen – hiervoor zijn er extra lijnen en looprichtingen aangebracht.
  • We mogen slechts een beperkt aantal personen in de kantine tegelijkertijd binnen hebben.
  • Buiten hebben we 4 grote tenten staan zodat iedereen wel zijn drankje en hapje kan nuttigen.
  • Er lopen toezichthouders rond, herkenbaar aan de groene jasjes, die iedereen wegwijs kunnen maken en een ieder op de regeltjes wijst.

Alleen met z’n allen kunnen wij er een geslaagd toernooi van proberen te maken.

Mocht iemand niet met het toernooi mee kunnen/willen doen, we zijn op zoek naar vrijwilligers tijdens het toernooi.

Dus mocht je iets voor de vereniging willen betekenen, meldt je dan aan via toernooi@rtvquirijn.nl en we nemen contact met jou op!

De CREW