Schrijf je nu in voor de starterscursus padel!

Ben je nieuwsgierig naar padel en wil je de basistechnieken van deze snelst groeiende racketsport leren? Meld je dan vóór 15 augustus aan voor de starterscursus Padel die op zaterdag 29 augustus 2020 start op de padelbanen van RTV Quirijn.

Een lessenreeks bestaat uit 5 lessen, waarin je de basistechnieken en tactieken aangeleerd krijgt. Je zult merken dat de spelbeleving snel omhoog gaat en dat door het aanleren van de juiste techniek de kans op blessures verkleind wordt.

Tennis-& Padelschool Pascale Engel verzorgt de lessen op de zaterdagochtenden.

Je traint in een groep van maximaal 4 personen. De duur van de les is afhankelijk van de groepsgrootte. De tarieven vind je op het inschrijfformulier onder aan deze pagina.

Ben je nog geen lid van RTV Quirijn, dan mag je deze 5 lessen zonder verplicht lidmaatschap volgen. Je betaalt dus geen extra kosten!

Bij de aanmelding kun je aangeven of je – met een flinke korting – een padelracket wilt aanschaffen via Pascale. Je bent dan meteen klaar voor jouw eerste les.

Wil je informatie over de lessen, mogelijkheid tot het volgen van clinics of heb je vragen, neem dan contact op met mij via de app, e-mail of telefoon.

Een fijne zomer en hopelijk tot op de padelbaan.

Sportieve groet,

Pascale Engel
Pascale.tennis70@gmail.com
(06) 2878 0518