Update corona maatregelen bij RTV Quirijn

De crisis rondom Covid-19, het coronavirus, is al een aantal maanden gaande. Dinsdag 21 april vond er weer een persconferentie vanuit de overheid plaats. Het is nu duidelijk welke maatregelen gehandhaafd blijven na 28 april en wat er wél mogelijk wordt. In dit nieuwsbericht lees je meer over de situatie bij RTV Quirijn.

UPDATE 22 APRIL

Covid-19 heeft ook onze vereniging hard getroffen, direct en indirect. Zo hebben we kennis genomen van het overlijden van leden en oudleden. Op dit moment is het onbekend of we meer slachtoffers te betreuren hebben. Onze innige deelneming gaat uit naar alle betrokkenen, familie, vrienden en kennissen. Voor allen die herstellend zijn of reeds genezen verklaard, hopen we dat ze snel weer in staat zijn het racket ter hand te nemen. Veel beweging is immers een beproefde manier om weer ‘de oude’ te worden.

Opening park

De overheid  heeft met de persconferentie van dinsdag 21 april ook voor RTV Quirijn duidelijkheid gegeven. Vooralsnog blijft het park gesloten. Het bestuur studeert erop hoe we de faciliteiten gecontroleerd weer beschikbaar kunnen maken. Daarbij houden we ons uiteraard aan de richtlijnen van de regering, het RIVM en de KNLTB.

Tennislessen

Gelukkig zijn er wel mogelijkheden om de jeugd weer te laten tennissen! Pascale gaat  vanaf 27 april weer beginnen met tennislessen aan leden tot en met 17 jaar. Zij zal daarvoor contact opnemen met degenen die zich al voor lessen hebben opgegeven. Jeugdleden die geïnteresseerd zijn in tennislessen en zich nog niet hebben opgegeven, kunnen eventueel alsnog worden ingedeeld (er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Meld je dan aan bij Pascale (06-28780518).
Let op: het aantal plaatsen is niet onbeperkt.

Voor senioren blijft het park helaas en vooralsnog tot en met 18 mei gesloten!

Tot slot

Ondanks de overheidsmaatregelen zijn er toch personen die menen dat regels niet op hen van toepassing zijn. Het bestuur dringt er met klem op aan uzelf én anderen niet in gevaar te brengen!
We zijn immers samen verantwoordelijk – voor elkaar én voor de vereniging.

Het bestuur hoopt, net als alle andere leden, dat een verruiming van de openingstijden binnen het ‘nieuwe normaal’, na 18 mei mogelijk wordt. Nieuwe ontwikkelingen worden zo snel mogelijk met u gedeeld.

Namens het bestuur: Hou vol.., en  sportieve groet,

Yvonne Visser
Voorzitter RTV Quirijn