Weekend toernooi 18, 19 en 20 juni voor tennis en padel

Op 18, 19 en 20 juni organiseert RTV Quirijn een gezellig weekendtoernooi voor tennis en padel. Schrijf je nu in voor het weekend toernooi via een e-mail naar toernooi@rtvquirijn.nl.

Dit weekendtoernooi vervangt het open weekend toernooi dat we helaas hebben moeten afzeggen. Het wordt een soort ladder challenge, hoe we dit gaan doen is nog een verrassing maar geloof ons dat het gezellig gaat worden. Inschrijving mag alleen, als mix koppel of als dubbel. De challenge is wel alleen dubbelen. Indien je alleen inschrijft, gaan we een geschikte partner zoeken. We plannen de wedstrijden op vrijdagavond 18 juni, zaterdag 19 juni overdag en op zondagmiddag 20 juni.

De inschrijvingskosten bedragen € 15,- en dat is inclusief een keuze van de menulijst van “Ons Proeflokaal” op zowel zaterdag als zondag. Inschrijven kan via toernooi@rtvquirijn.nl tot en met zondag 13 juni.

Ook de deelnemers die al via toernooi.nl hadden ingeschreven, moeten zich OPNIEUW inschrijven via toernooi@rtvquirijn.nl. Dus schrijf je snel in. Het kan of voor tennis of voor padel!

Met sportieve groet.
De interne- en de externe toernooi commissie