Weer een geslaagde Ladies Evening!

Op woensdag 11 september vond alweer de 19e Ladies Evening van deze eeuw plaats. Ruim 60 dames hadden zich opgegeven en konden in 7 poules een paar fijne partijtjes tennissen.

De hele dag was het een natte boel geweest maar op een druilerig beginnetje na hebben we ’s avonds toch kunnen genieten van heerlijk tennisweer.

We speelden twee speelrondes in twee A poules, vier B poules en een C poule.  Zoals altijd waren er op het laatste nippertje toch wat afmeldingen maar dankzij de inzet van een aantal invalsters konden alle wedstrijden toch doorgaan.

De indeling van de team- en poulesamenstelling gebeurde door middel van het trekken van lootjes bij binnenkomst. Nadeel daarvan is dat de start van het toernooi, zeker als de laatste deelnemers pas op het allerlaatste nippertje (of zelfs te laat) komen, ietwat rommelig verloopt. Maar het voordeel is een transparante en verrassende samenstelling die toch op sterkte is.

Na een eerste rondje tennis kon iedereen genieten van een heerlijk gebakje. Dat was nog maar een opmaat naar de heerlijke hapjesbuffet dat vanaf 10 uur voor iedereen die uitgespeeld was, klaarstond.

Daarna werd het tijd om de poulewinnaars bekend te maken. Dit keer stond er voor alle poulewinnaars een tasje klaar met daarin luxe Rituals producten.

Vooral in de B poules bleef het spannend tot het laatste moment. In poule B3 eindigden zelfs 3 team gelijk met ieder 4 punten en moest het gamesaldo de winnaar bepalen.

Deze dames hebben per poule gewonnen:

Poule A1           Danique Eijsermans  en Pleun Schoenmakers
Poule A2           Hélène van Hest en Femke Kooij
Poule B1           Inge Vermeer en Annelies van Herel
Poule B2           Anke Berendhuysen en Roos Meeus
Poule B3           Marjan van Oeffelt en Leonie van Stiphout
Poule B4           Kim Bakker en José van de Biggelaar 
en als 2e:  Samantha Janssens en Tamara Kocken
Poule C1            Charlotte Fisch en Marleen Vervoort

We willen iedereen bedanken voor een gezellige, sportieve en smakelijke avond. Aan het volgende toernooi  kunnen deze dames helaas niet deelnemen want dat is ons traditionele Bokkentoernooi dat plaats zal vinden op 9 oktober. We hopen op eenzelfde ambiance en opkomst, maar dan voor de mannen. Opgeven kan nog t/m dinsdag 1 oktober.