Abonnementen

RTV Quirijn kent verschillende abonnementsvormen:

Klik op één van bovenstaande links voor meer informatie over die abonnementsvorm. Wil je je inschrijven? Klik dan hier


Proefabonnement (termijn 6 maanden)

Het is mogelijk een proefabonnement te nemen binnen onze vereniging. Je betaalt dan de helft van de jaarcontributie inclusief de KNTLB bijdrage en het inschrijfgeld van € 12,50. Indien je na het proefabonnement lid wilt worden van onze vereniging moet je dit 1 maand voor het verlopen van het proefabonnement aangeven bij onze ledenadministratie. Wij zetten dan jouw proefabonnement om in een vast abonnement. Je betaalt de resterende maanden van het jaar naar rato (zie contributieschema bij jaarabonnement). Gaat jouw vaste lidmaatschap in na 1 november, ben je automatisch lid voor het aankomende kalenderjaar. Deze abonnementsvorm is alleen voor Seniorleden mogelijk.

Met deze abonnementsvorm heb je de mogelijkheid om tennis- of padelles te volgen. Voor meer informatie rondom de tennis- en padellessen kunt uw kijken in het tabblad training / lesmogelijkheden.

Let op: 
Van deze abonnementsvorm kun je éénmalig gebruik maken in een periode van 3 kalenderjaren.

Jaarabonnement

De contributie voor het jaar 2022 verwerken we, na toestemming, via automatische incasso. De bedragen voor het jaarabonnement 2022 zijn als volgt:

Senior€ 186,00 (op 1 januari 2022 17 jaar of ouder)
Junior€ 85,00  (op 1 januari 2022 12 jaar of ouder, maar nog geen 17 jaar)
Pupil€ 50,00  (op 1 januari 2022 jonger dan 12 jaar)
Rustend lid€ 32,00  (Nieuw vanaf 2019, klik hier voor meer informatie)

Winterabonnement

Het winterabonnement is geldig voor de maanden november, december, januari en februari. Je krijgt een pas, hiermee kun je gebruik maken van onze tennis- en padelbanen. Het abonnement stopt automatisch. Je kunt mee doen aan alle interne toernooien maar ook aan de KNLTB toernooien.

Voor deze abonnementsvorm hanteren wij de volgende tarieven:

Senior€ 65,00(17 jaar of ouder / geen inschrijfgeld)
Junior€ 32,50(12 tot 17 jaar)
Pupil€ 16,50(jonger dan 12 jaar)

Zomer challenge

Wil je lekker blijven sporten tijdens de zomerstop van uw andere sport ? Heb je vroeger getennist en krijgt je weer de kriebels om het op te pakken ? Wil je kennis maken met de tennissport ? Of lekker alles van je af slaan na een dag hard werken maak dan gebruik van onze Zomer Challenge. In de maanden juni / juli / augustus en september kun je onbeperkt tennissen bij onze mooie vereniging. De kosten voor de Zomer Challenge senioren zijn € 65,=. Voor junioren (12 tot 17 jr) zijn de kosten € 32,50 en voor de pupillen € 16,50.. Je kunt mee doen aan alle interne toernooien maar ook aan de KNLTB toernooien. Je lidmaatschap stopt automatisch na de maand september. Wij hopen je snel te zien op ons mooie park. De jeugdleden die zich aanmelden voor de Zomer challenge kunnen tevens deelnemen aan de tennisinstuif onder begeleiding van onze tennisleraar op maandag en donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. Informeer hiervoor bij Simon Tennisschool.

Rustend lid

Met ingang vanaf 1 januari 2019 kun je een abonnement als rustend lid afsluiten. Rustende leden zijn leden die het hele seizoen niet kunnen of willen tennissen en dit voor 1 januari schriftelijk aan de ledenadministratie kenbaar maken. Je krijgt dan géén pasje, maar wel de nieuwsbrief. Rustende leden dienen ook weer tijdig (vóór 1 november) aan te geven of zij komend seizoen rustend lid blijven of weer spelend lid worden. Mocht je rustend lid zijn vanwege een langdurige blessure waarvan je halverwege het tennisseizoen hersteld bent, kun je het rustend lidmaatschap laten omzetten naar spelend lid. Zie hiervoor de instroommomenten en de bijbehorende bedragen bij het jaarabonnement.