Maatregelen weer aangescherpt

28 september is er weer een persconferentie geweest met nieuwe maatregelen om het coronavirus (dat nu opnieuw leidt tot meer opnames) in de hand te houden. In dit nieuwsbericht lees je welke gevolgen dat voor onze club heeft.

Lees meer »

Eerste editie van het M&M toernooi: geslaagd!

Afgelopen zondag vond het eerste M&M Toernooi plaats. We mogen wel spreken van een zéér geslaagde middag. Er was een enorm hoge opkomst (52 koppels!!) welke verdeeld over 13 poules een drietal wedstrijden hebben gespeeld. Klik hier voor het toernooiverslag.

Lees meer »

Schrijf je in voor de wintertraining!

Vanaf 10 oktober 2020 start Tennis- en Padelschool Pascale Engel met nieuwe series tennis- en padeltrainingen voor volwassenen en jeugd. Links naar de inschrijfformulieren vind je op de pagina Training.

Lees meer »

Corona-update augustus

Belangrijk! Met ingang van 10 augustus zijn de regels betreffende de Corona maatregelen opnieuw aangescherpt. Lees hier meer over de aanvulling op de bestaande corona regels!

Lees meer »

Schrijf je nu in: M&M toernooi!

Na een periode van restricties en beperkingen kunnen wij, met enige voorzichtigheid, weer evenementen gaan plannen. Het eerste? Het M&M toernooi op 13 september. Schrijf je in via de link in dit bericht!

Lees meer »

Paviljoen toch open in de vakantieperiode!

In verband met de vakantieperiode is het paviljoen van 17 juli t/m 2 augustus gesloten. Maar we hebben goed nieuws: op een aantal dagen is het tóch mogelijk om van een drankje en hapje te genieten. Lees meer over de dagen en tijden.

Lees meer »