Paviljoen toch open in de vakantieperiode!

In verband met de vakantieperiode is het paviljoen van 17 juli t/m 2 augustus gesloten. Maar we hebben goed nieuws: op een aantal dagen is het tóch mogelijk om van een drankje en hapje te genieten. Lees meer over de dagen en tijden.

Lees meer »

Instuiven gaat weer van start!

Het terras en het paviljoen zijn weer open en zondag 7 juni gaan we weer starten met de instuif op woensdag en zondag. Uiteraard houden we ons aan de 1,5 meter regel, dus het reglement voor de instuif is aangepast.

Lees meer »

We mogen weer tennissen, maar wel veilig.

Vanaf 11 mei mag er bij RTV Quirijn weer getennist worden. De gezondheid en veiligheid van onze leden staat voorop, dus het is van belang dat wij ons houden aan de regels van het kabinet, RIVM en gemeente Tilburg. In dit bericht lees je het algemene protocol.

Lees meer »

Update: jeugd mag weer tennissen

Het kabinet neemt nog steeds verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Wij volgen hierin het beleid van de regering, KNLTB en het RIVM. In dit bericht lees je welke regels gehandhaafd blijven en wat er wijzigt bij RTV Quirijn.

Lees meer »

Update corona maatregelen bij RTV Quirijn

De crisis rondom Covid-19 is al een aantal maanden gaande. 21 april vond er weer een persconferentie vanuit de overheid plaats. Het is nu duidelijk welke maatregelen gehandhaafd blijven na 28 april en wat er wél mogelijk wordt. Lees hier meer over de situatie bij RTV Quirijn.

Lees meer »

Nieuwsbrief voorjaar 2020

De nieuwsbrief van RTV Quirijn verspreiden we tegenwoordig alleen nog maar digitaal. Alle leden hebben de eerste nieuwsbrief van 2020 via de e-mail ontvangen en we delen hem via de website.

Lees meer »