Update: het Proeflokaal is weer open!

Nadat we allemaal al mogen tennissen en padelen, mag nu ook het Proeflokaal weer haar deuren openen. Daarbij moeten wij ons houden aan de voorschriften, zoals de veiligheidsregio heeft voorgeschreven.

Lees meer »

Nog meer lekker eten te bestellen bij het Proeflokaal

Ron en Stefan, de uitbaters van ons paviljoen “Proeflokaal bij Ons Thuys” breiden hun afhaalmogelijkheden uit. Vanaf 18 mei kan je op maandag t/m vrijdag verse friet afhalen en introduceren ze de ‘Dinsdag Friet & Saté dag’ en ‘Donderdag Pasta & Salade dag’. Lees hier meer.

Lees meer »

We mogen weer tennissen, maar wel veilig.

Vanaf 11 mei mag er bij RTV Quirijn weer getennist worden. De gezondheid en veiligheid van onze leden staat voorop, dus het is van belang dat wij ons houden aan de regels van het kabinet, RIVM en gemeente Tilburg. In dit bericht lees je het algemene protocol.

Lees meer »

Nieuw bij Proeflokaal RTV Quirijn: drive thru!

Tot 19 mei is veel horeca door de RIVM richtlijnen nog gesloten. Ron en Stefan, de uitbaters van ons mooie paviljoen, hebben daarom besloten om op verantwoorde wijze iets lekkers en leuks voor hun gasten te gaan doen: de proeflokaal drive thru!

Lees meer »

Update: jeugd mag weer tennissen

Het kabinet neemt nog steeds verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Wij volgen hierin het beleid van de regering, KNLTB en het RIVM. In dit bericht lees je welke regels gehandhaafd blijven en wat er wijzigt bij RTV Quirijn.

Lees meer »

Update corona maatregelen bij RTV Quirijn

De crisis rondom Covid-19 is al een aantal maanden gaande. 21 april vond er weer een persconferentie vanuit de overheid plaats. Het is nu duidelijk welke maatregelen gehandhaafd blijven na 28 april en wat er wél mogelijk wordt. Lees hier meer over de situatie bij RTV Quirijn.

Lees meer »

Nieuwsbrief voorjaar 2020

De nieuwsbrief van RTV Quirijn verspreiden we tegenwoordig alleen nog maar digitaal. Alle leden hebben de eerste nieuwsbrief van 2020 via de e-mail ontvangen en we delen hem via de website.

Lees meer »

Update Wintertennis

Na de eerste periode wintertennis vóór de feestdagen, is op 6 januari 2020 de tweede periode van start gegaan. In dit bericht meer informatie.

Lees meer »