minimaxi tennis toernooi padelbaan rtv quirijn tennisbaan 3 RTV Quirijn terras rtv quirijn

Training

Om de tennis- en padel sport goed te kunnen beoefenen is training van belang. Niet alleen techniek en houding maar ook uitleg over het spel en de tactiek. Bij RTV Quirijn geeft Pascale Engel, van tennis- en padelschool Pascale Engel, professionele trainingen aan volwassenen en jeugd.

Op dit moment kun je je inschrijven voor de wintertraining. Klik op één van de links om meer te weten over:

Training is aan te bevelen om je niveau en spelbeleving te verhogen. Een juiste techniek vermindert de kans op blessures. Zowel starters als gevorderde spelers kunnen zich aanmelden voor de trainingen. Hoe beter je wordt, hoe leuker het spelletje wordt. Bij zowel tennis als bij padel gebruik je heel veel spiergroepen, waardoor je fysiek en conditioneel sterker en fitter wordt.

Het is mogelijk om individueel of in groepen te lessen. Weet je nog niet of padel en/of tennis jouw sport is en wil je zonder verplicht lidmaatschap vijf lessen volgen, dan kan dat ook bij RTV Quirijn.

Mocht jij individueel of samen met jouw maatje(s) behoefte hebben om een specifieke slag of techniek (tennis of padel) in een aantal lessen te leren of te verbeteren, dan kun je Pascale per mail benaderen voor de mogelijkheden.

Wil je samen met jouw collega’s, vrienden of familie een padelclinic of tennisclinic volgen of wil je jouw verjaardagsfeest een sportief tintje geven, stem dan af met Pascale. Samen bespreken jullie dan jouw wensen. De clinic kun je bijvoorbeeld uitbreiden met een hapje en een drankje tussendoor of na afloop van de clinic.

Tennis- & Padelschool Pascale Engel
pascale.tennis70@gmail.com