Padel bij RTV Quirijn

Sinds eind 2018 hebben we ons park uitgebreid met twee gloednieuwe padelbanen. Daar zijn we trots op! Wil je beginnen met padel? Overweeg dan onze starterstraining! Meer informatie & inschrijven onder aan deze pagina.

Op dit moment is de padelcommissie druk bezig om zowel interne als externe activiteiten te organiseren. Zodra daarover meer bekend is, vind je het terug in de jaarkalender of op deze pagina.

Elke week worden er lessen gegeven door Pascale Engel, gediplomeerd tennis- en padellerares. Ook spelen we competitie met padel.

Ben je nieuwsgierig naar de padelsport en wil je de basistechnieken leren? Vul dan vóór 15 augustus 2020 onderstaand formulier in en meld je aan voor de starterscursus Padel die op zaterdag 29 augustus 2020 start op de padelbanen van RTV Quirijn.

Een lessenreeks bestaat uit 5 lessen, in groepen van maximaal 4 personen. De lesduur is afhankelijk van de grootte van de groep. Ben je nog geen lid van RTV Quirijn, dan mag je deze 5 lessen zonder verplicht lidmaatschap volgen. Ook kun je (tegen een flinke korting) een padelracket kopen via Pascale.

Hieronder vind je meer informatie over de lesmogelijkheden.

LesduurTarief p.p.
Groepsles 4 personen, 5 lessen60 minuten€ 75,00
Groepsles 3 personen, 5 lessen45 minuten€ 75,00
Groepsles 2 personen, 5 lessen30 minuten€ 75,00

Informatie over Padelclinics, individuele trainingen en padelrackets graag opvragen bij Pascale Engel (pascale.tennis70@gmail.com).

Inschrijfformulier starterstraining padel – volwassenen