Interne toernooien senior

Elke jaar organiseren wij verschillende gezellige interne toernooien. De data hiervan worden nog vastgesteld.

Teamtennis 
Lentetoernooi
Zin in de zomertoernooi
Ladies Evening 
Bokkentoernooi
Sheet teamtennis
Wintertennis 1e periode
Snert plus toernooi
Finale Teamtennis
Wintertennis 2e periode
Nieuwjaarstoernooi
Invitatietoernooi

Teamtennis

Jaarlijks is in de periode van april tot november het teamtennis. Er wordt gespeeld in dubbels (dames, heren en mix) in de “oude”speelsterktes A/B/C. De commissie stelt de poules op onderdeel en sterkte samen. Na de indeling ontvang je een mail met de poule samenstelling en een lijst van de deelnemers. Alle wedstrijden (behalve de finale) moeten zelf ingepland worden binnen de periode. Je speelt, in overleg, 2 sets of een uur. Schrijf de eindstand op in de witte teamtennis map in het paviljoen. Geen kosten aan verbonden.

Inschrijven
Inschrijven doe je online via een dan beschikbare link of met het papieren strookje wat tegen die tijd te vinden is in het paviljoen.

Het tijdschema voor het teamtennis in 2019 is als volgt:
15 april t/m 24 oktober: Poulewedstrijden – De poulewedstrijden moet je zelf inplannen. Het aantal te spelen wedstrijden is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de grootte van de poules. Begin op tijd met plannen zodat alle wedstrijden gespeeld kunnen worden in de aangegeven periode. Zodra de indeling bekend is ontvang je een lijst met telefoonnummers en mailadressen van alle deelnemers in de poule.

28 oktober t/m 10 november: Sheetwedstrijden – De sheetwedstrijden, ofwel het afvalschema, wordt ingedeeld door de TC. De te spelen wedstrijden moet je wel zelf inplannen binnen de aangegeven periode. Het aantal teams dat doorgaat naar de sheetwedstrijden is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de grootte van de poules.

10 november: Finaledag! – Blokkeer deze datum gelijk in je agenda als je inschrijft voor de teamtennis. De finales kunnen alleen op deze dag gespeeld worden. Indien je aan 2 onderdelen deelneemt en in beide onderdelen de finale haalt, speel je dus 2 finalewedstrijden op zondag 10 november. De finalewedstrijden worden in de ochtend gepland, voorafgaand aan het stamppot toernooi.

We hopen elk jaar weer op veel deelnemers!