Interne toernooien senior

Elke jaar organiseren wij verschillende gezellige interne toernooien.

Teamtennis 15 april 2019 t/m 10 nov 2019
Lentetoernooi16 april 2019
Zin in de zomertoernooi20 juni 2019
Ladies Evening 11 september 2019
Bokkentoernooi9 oktober 2019
Sheet teamtennis28 okt 2019 t/m 10 nov 2019
Wintertennis 1e periode28 okt 2019 t/m 12 dec 2019
Snert plus toernooi10 november 2019
Finale Teamtennis10 november 2019
Wintertennis 2e periode6 jan 2020 t/m 20 feb 2020
Nieuwjaarstoernooi19 januari 2020
Invitatietoernooi29 maart 2020

Teamtennis

Jaarlijks is in de periode van april tot november het teamtennis. Er wordt gespeeld in dubbels (dames, heren en mix) in de “oude”speelsterktes A/B/C. De commissie stelt de poules op onderdeel en sterkte samen. Na de indeling ontvang je een mail met de poule samenstelling en een lijst van de deelnemers. Alle wedstrijden (behalve de finale) moeten zelf ingepland worden binnen de periode. Je speelt, in overleg, 2 sets of een uur. Schrijf de eindstand op in de witte teamtennis map in het paviljoen. Geen kosten aan verbonden.

Inschrijven
Inschrijven doe je online via een dan beschikbare link of met het papieren strookje wat tegen die tijd te vinden is in het paviljoen.

Het tijdschema voor het teamtennis in 2019 is als volgt:
15 april t/m 24 oktober: Poulewedstrijden – De poulewedstrijden moet je zelf inplannen. Het aantal te spelen wedstrijden is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de grootte van de poules. Begin op tijd met plannen zodat alle wedstrijden gespeeld kunnen worden in de aangegeven periode. Zodra de indeling bekend is ontvang je een lijst met telefoonnummers en mailadressen van alle deelnemers in de poule.

28 oktober t/m 10 november: Sheetwedstrijden – De sheetwedstrijden, ofwel het afvalschema, wordt ingedeeld door de TC. De te spelen wedstrijden moet je wel zelf inplannen binnen de aangegeven periode. Het aantal teams dat doorgaat naar de sheetwedstrijden is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de grootte van de poules.

10 november: Finaledag! – Blokkeer deze datum gelijk in je agenda als je inschrijft voor de teamtennis. De finales kunnen alleen op deze dag gespeeld worden. Indien je aan 2 onderdelen deelneemt en in beide onderdelen de finale haalt, speel je dus 2 finalewedstrijden op zondag 10 november. De finalewedstrijden worden in de ochtend gepland, voorafgaand aan het stamppot toernooi.

We hopen elk jaar weer op veel deelnemers!

Lente toernooi

Een nieuw toernooi op de dinsdagavond. Schrijf je alleen of met tweeën in voor een dames- of herendubbel, alle sterktes doen mee. Als je alleen inschrijft, word je door de commissie aan iemand gekoppeld.

De wedstrijden, van minimaal 30 minuten, beginnen om 19:00 uur. De laatste wedstrijd is vóór 23:00 uur afgelopen.

Kosten €2,50 inclusief hapje en drankje. De commissie stuurt een mail als je kan inschrijven. Inschrijven, tot 1,5 week voor het toernooi, via digitaal inschrijfformulier of briefje in het paviljoen.

Zin de zomer toernooi

21 juni begint de zomer en dat gaan we vieren met een toernooi. Op donderdagavond 20 juni spelen we in poules, op sterkte ingedeeld. Alleen mix dubbelpartijen, de eerste wedstrijd begint om 19:00 uur. Voor 23:00 uur is de laatste wedstrijd gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we minimaal 30 minuten, games doortellen. Na afloop de eindstand doorgeven aan de wedstrijdtafel.

Kosten €2,50 , inclusief een zomers hapje en drankje. De commissie stuurt een mail als je kan inschrijven. Inschrijven, tot de zondag voor het toernooi, via digitaal inschrijfformulier of briefje in het paviljoen. De commissie mailt de indeling.

Ladies evening

De naam zegt het al! Aan dit toernooi, op woensdagavond 11 september, doen alleen de dames mee.

De teams van dameskoppels worden op sterkte ingedeeld. De avond begint om 19:00 uur, de laatste wedstrijd is uiterlijk 23:00 uur gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we minimaal 30 minuten. De games doortellen en na afloop de eindstand doorgeven aan de wedstrijdtafel.

De commissie stuurt een mail als je kan inschrijven. Inschrijven, tot 1,5 week voor het toernooi, via digitaal inschrijfformulier of briefje in het paviljoen. De commissie mailt de indeling.

Kosten €5,00, inclusief een drankje en hapjes tafel. Voor de winnende koppels staat er een mooie prijs klaar. De avond is pas afgelopen als de laatste dame naar huis gaat.

Bokkentoernooi

Na de dames zijn ook de heren aan de beurt. Op woensdagavond 9 oktober spelen de heren dit dubbel toernooi. De teams worden op sterkte ingedeeld en de winnende duo’s worden beloond.

Om 19:00 uur start de eerste wedstrijd, uiterlijk 23:00 uur is de laatste wedstrijd gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we minimaal 30 minuten, de games doortellen en na afloop van de partij de eindstand doorgeven aan de wedstrijdtafel.

Kosten €5,00, inclusief een drankje en hapjes tafel.

De commissie stuurt een mail als je kan inschrijven. Inschrijven, tot 1,5 week voor het toernooi, via digitaal inschrijfformulier of briefje in het paviljoen. De commissie mailt de indeling.

Wintertennis

Vanaf 28 oktober start het wintertennis. Je schrijft in met een koppel voor een bepaalde dag. De commissie maakt een schema en er wordt volgens de indeling op vaste dagen en tijden gespeeld. De banen zijn gereserveerd.

Het wintertennis is verdeeld over twee periodes in verband met de tussenliggende feestdagen. De eerste periode loopt van maandag 28 oktober tot en met donderdag 12 december 2019. Inschrijven kan tot zondag 20 oktober. De tweede periode loopt van maandag 6 januari tot en met donderdag 20 februari 2020.  Inschrijven kan tot zondag 29 december, via digitale inschrijving ( dit geniet de voorkeur) of via de inschrijfbriefjes in het paviljoen.

Aanvang wedstrijden tussen 19:30 en 20:30 uur en de wedstrijden duren 1 uur.

MAANDAG en DINSDAG  MIX  alle speelsterktes

WOENSDAG DD alle speelsterktes 

DONDERDAG HD alle speelsterktes

Geen kosten aan verbonden. De commissie mailt het speelschema. 

Snert plus toernooi en Finales teamtennis

Op zondag 10 november is het dubbel feest. In de ochtend zijn de finales van het teamtennis, waarin per speelsterkte beslist wordt wie de grote winnaars zijn. In de middag is het toernooi met na afloop snert of een ander soepje.

Om 12:30 uur start het toernooi, de laatste wedstrijd is tussen 16:00 en 17:00 uur afgelopen. Er wordt in mix dubbels, in alle speelsterktes, gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we minimaal 30 minuten, de games doortellen en na afloop van de partij de eindstand doorgeven aan de wedstrijdtafel.

De commissie stuurt een mail als je kan inschrijven voor het toernooi. Inschrijven, tot 1 week voor het toernooi, via digitaal inschrijfformulier of briefje in het paviljoen. De commissie mailt de indeling.

Kosten toernooi €2,50, inclusief een drankje en hapje tijdens het toernooi.

Na het toernooi is er, tegen betaling, een lekkere kop snert of ,voor de anti snert eters, een andere soep. Graag vooraf reserveren en betalen aan de bar bij Stefan en Ron.

Nieuwjaarstoernooi

Op zondag 19 januari spelen we een mix dubbel toernooi. In de middag biedt het bestuur een nieuwjaarsreceptie aan.

Om 11:00 uur start de eerste wedstrijd, tussen 15:00 en 16:00 uur is de laatste wedstrijd gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we minimaal 30 minuten, de games doortellen en na afloop van de partij de eindstand doorgeven aan de wedstrijdtafel.

Kosten €2,50, inclusief hapje en drankje. De commissie stuurt een mail als je kan inschrijven. Inschrijven, tot 1 week voor het toernooi, via digitaal inschrijfformulier of briefje in het paviljoen. De commissie mailt de indeling.

Invitatietoernooi

Op zondag 29 maart spelen we een dubbel toernooi, waarbij een lid met een niet-lid een team vormt. Laat iemand uit je omgeving kennis maken met onze gezellige club.

Om 12:30 uur start de eerste wedstrijd, tussen 16:00 en 17:00 uur is de laatste wedstrijd gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we minimaal 30 minuten, de games doortellen en na afloop van de partij de eindstand doorgeven aan de wedstrijdtafel.

Kosten €2,50, inclusief hapje en drankje. De commissie stuurt een mail als je kan inschrijven. Inschrijven, tot 1 week voor het toernooi, via digitaal inschrijfformulier of briefje in het paviljoen. De commissie mailt de indeling.