Interne toernooien jeugd

Elk seizoen organiseren we 7 toernooien. Op de jaarkalender staan de actuele data en tijden. Aan de toernooien zijn geen kosten verbonden. Alleen voor het kamp betaal je een bijdrage.

Vriendjestoernooi22 maart 2020
Openingstoernooi14 april 2019
Mini Maxi11 mei 2019
Clubkampioenschappen toernooi22 juni 2019
Poffertjestoernooivervalt in 2019
Rommelpottoernooi31 augustus 2019
Kamp5 oktober 2019
Lichttoernooi5 oktober 2019
Sinterklaas-Ontbijttoernooi24 november 2019

Vriendjes Toernooi

Een gezellig toernooi waarbij je een vriendje – vriendinnetje – broertje – zusje etc mee mag nemen, om gezellig met jou een wedstrijdje tennis te spelen. Degene die je meeneemt is nog geen lid van onze vereniging.

Openingstoernooi

Het openingstoernooi is de start van een nieuw seizoen. Tijdens dit toernooi delen we nieuwe leden in bij leden die al een poosje lid zijn. Zo leer je elkaar kennen maar ook de regels en de puntentelling.

Mini Maxi

Tijdens dit toernooi nodig je iemand uit om met jou te tennissen. Degene die je uitnodigt moet 17 jaar of ouder zijn. Je medespeler hoeft niet te kunnen tennissen om mee te doen. Het gaat echt om de gezelligheid.

Clubkampioenschappentoernooi

Dit toernooi gaat bepalen wie clubkampioen wordt op zijn eigen niveau. Je kiest zelf met wie je tennist. Wij delen de poules zó in, dat het voor iedereen een spannende strijd is voor de winst van die beker of medaille. Zet je beste beentje voor en word clubkampioen van RTV Quirijn!

Poffertjestoernooi

De naam van het toernooi verraadt al wat we tijdens dit toernooi gaan eten: Poffertjes! Een gezellig tennistoernooi, waarbij je tussen de wedstrijden door lekker poffertjes kunt eten.

Rommelpottoernooi

Iedere ronde speel je met iemand anders uit je eigen team tegen een ander duo uit het andere team. Leuk en afwisselend… pakken jullie als team de winst?

Kamp

Eén keer per jaar mogen alle jeugdleden in het paviljoen blijven slapen. Het kamp vindt altijd na een toernooi plaats. Je kunt ook alleen voor het toernooi of alleen voor het kamp inschrijven. Na het toernooi is het tijd voor nog meer actie. Dan is het tijd om de luchtbedden op te blazen, een plekje op de grond uit te zoeken en met zijn allen films te kijken. De volgende ochtend sluiten we het kamp af met een gezellig ontbijt. De kosten voor het kamp bedragen 5 euro per kind.

Lichttoernooi

Eén keer per jaar mogen alle jeugdleden in het donker tennissen. We beginnen tegen de avond en eindigen pas als het echt donker is en de lichten aan moeten.

Sinterklaas-Ontbijttoernooi

Het laatste toernooi van het jaar starten we met een ontbijt in het paviljoen. Het toernooi wordt extra gezellig, Sint stuurt namelijk zijn Pieten langs. De afgelopen jaren waren dit ook echte tennispieten. Probeer jij ook uit wat ze kunnen?