Interne toernooien jeugd

Wij organiseren jaarlijks diverse interne jeugdtoernooien waarin gezelligheid en sportiviteit voorop staan. Daarnaast leer je er ook nog eens héél veel van en je leert een hoop nieuwe (tennis)vrienden kennen!

Wij als jeugdcommissie zijn het afgelopen jaar flink vernieuwd. Monique en Rob zijn na vele jaren teruggetreden en Pieter en Cindy hebben het stokje enthousiast overgenomen. We gaan met z’n vieren proberen er weer een superleuk jaar voor jullie van te maken!

Onze toernooien kunnen natuurlijk alleen maar een succes zijn als alle jeugdleden meedoen, dus ook jij!

Omdat wij vorig jaar hebben gemerkt dat er een overvolle agenda is op onze club, hebben we besloten het aantal toernooien enigszins te beperken. Vooralsnog staan er voor dit jaar 5 toernooien in de planning voor de periode april tot december. Denk hierbij in ieder geval aan het Vriendjestoernooi (*),  mini/maxi toernooi, lichttoernooi/kamp en het ontbijttoernooi. Momenteel zijn we nog volop aan het brainstormen over eventuele nieuwe toernooien.

Alle input is hierbij welkom dus mocht je zelf een leuk idee of suggestie hebben laat het ons dan ook zeker weten! Ook alle hulp van ouders is welkom dus mochten zij iets voor ons willen doen, laat het ons weten!

Voorafgaand aan elk toernooi ontvang je via de mail een inschrijvingsformulier. Via dit formulier kun je je direct inschrijven voor het betreffende toernooi. Inschrijven kan uiteraard ook via de website.

(*) Let op: i.v.m. de RIVM maatregelen is het vriendjestoernooi verplaatst naar zaterdag 4 april a.s. Vooralsnog gaat dit toernooi door. Je kunt je nu inschrijven via de link die je per mail ontvangen hebt. Uiteraard kun je ook een mail sturen.

Wij hebben er zin in en hopen je dus heel vaak te zien dit jaar!

Groetjes,
Pieter, Cindy, Serge en Paul
Jeugdcommissie RTV Quirijn
jeugd@rtvquirijn.nl
Instagram: jeugdrtvquirijn

Lees hieronder meer over de verschillende toernooien die we de afgelopen jaren georganiseerd hebben.

Vriendjes Toernooi

Een gezellig toernooi waarbij je een vriendje – vriendinnetje – broertje – zusje etc mee mag nemen, om gezellig met jou een wedstrijdje tennis te spelen. Degene die je meeneemt is nog geen lid van onze vereniging.

Openingstoernooi

Het openingstoernooi is de start van een nieuw seizoen. Tijdens dit toernooi delen we nieuwe leden in bij leden die al een poosje lid zijn. Zo leer je elkaar kennen maar ook de regels en de puntentelling.

Mini Maxi

Tijdens dit toernooi nodig je iemand uit om met jou te tennissen. Degene die je uitnodigt moet 17 jaar of ouder zijn. Je medespeler hoeft niet te kunnen tennissen om mee te doen. Het gaat echt om de gezelligheid.

Clubkampioenschappentoernooi

Dit toernooi gaat bepalen wie clubkampioen wordt op zijn eigen niveau. Je kiest zelf met wie je tennist. Wij delen de poules zó in, dat het voor iedereen een spannende strijd is voor de winst van die beker of medaille. Zet je beste beentje voor en word clubkampioen van RTV Quirijn!

Poffertjestoernooi

De naam van het toernooi verraadt al wat we tijdens dit toernooi gaan eten: Poffertjes! Een gezellig tennistoernooi, waarbij je tussen de wedstrijden door lekker poffertjes kunt eten.

Rommelpottoernooi

Iedere ronde speel je met iemand anders uit je eigen team tegen een ander duo uit het andere team. Leuk en afwisselend… pakken jullie als team de winst?

Kamp

Eén keer per jaar mogen alle jeugdleden in het paviljoen blijven slapen. Het kamp vindt altijd na een toernooi plaats. Je kunt ook alleen voor het toernooi of alleen voor het kamp inschrijven. Na het toernooi is het tijd voor nog meer actie. Dan is het tijd om de luchtbedden op te blazen, een plekje op de grond uit te zoeken en met zijn allen films te kijken. De volgende ochtend sluiten we het kamp af met een gezellig ontbijt. De kosten voor het kamp bedragen 5 euro per kind.

Lichttoernooi

Eén keer per jaar mogen alle jeugdleden in het donker tennissen. We beginnen tegen de avond en eindigen pas als het echt donker is en de lichten aan moeten.

Sinterklaas-Ontbijttoernooi

Het laatste toernooi van het jaar starten we met een ontbijt in het paviljoen. Het toernooi wordt extra gezellig, Sint stuurt namelijk zijn Pieten langs. De afgelopen jaren waren dit ook echte tennispieten. Probeer jij ook uit wat ze kunnen?