DE LADDERCOMPETITIES ENKEL EN DUBBEL.

Vorig jaar zijn we in april gestart met het zomerseizoen van de “ENKEL CLUBLADDER” en de “DUBBEL CLUBLADDER”

Elke twee weken hebben tussen de 50 en 60 spelers en speelsters telkens èèn of twee wedstrijden gespeeld in de enkelcompetitie en een zelfde aantal in de dubbel.

Het is een ladder waarbij je tekens automatisch tegen tegenstanders van ongeveer gelijke sterkte speelt. Naar keuze elke week of een keer in de twee weken.

Hieronder staat in het kort de uitleg van de clubladder en via die link hieronder kun je je nog uitgebreider informeren en aanmelden.

Ieder lid kan zich nu aanmelden voor deze laddersompetities.

Leden die zijn aangemeld voor de ladder kunnen automatisch blijven spelen. Aanmelden voor de Enkel en Dubbel Ladder kan met de “meld je aan” knop hieronder. Je mag uiteraard ook aan beide evenementen deelnemen.

Op de pagina van de Clubladder kun je onderaan eenvoudig switchen van de RTV Quirijn Enkelladder naar de RTV Quirijn Dubbelladder en omgekeerd.

Deze beide laddercompetities komen in de plaats van het traditionele Quirijn “teamtennis” en “Wintertennis”

     INFORMATIE OVER DE ONLINE CLUBLADDERS

De online Clubladder is een leuke en snelle manier om (nieuwe?) tennismaatjes op onze club te ontmoeten.
Meld je aan en binnen 2 weken speel je je eerste ladderwedstrijd op jouw niveau.
Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

Meespelen op de tennisladder is simpel

  1. meld je aan
  2. selecteer je speelsterkte
  3. kies wanneer je graag speelt

Meld je hier aan voor de Quirijn Enkel Clubladder  (deelnemers aan het vorige seizoen gaan automatisch door)

Meld je hier aan voor de Quirijn Dubbel Clubladder (deelnemers aan het vorige seizoen gaan automatisch door)

Spelregels

Je speelt de gebruikelijke afhangtijd en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.

Volledige spelregels van de clubladder

Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogst genoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

Seizoen

Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.

Verdere info is ook te vinden op : RTV Quirijn enkel tennisladder (sportconnexions.com)

Op de pagina van de Clubladder kun je onderaan eenvoudig switchen van de RTV Quirijn Enkelladder naar de RTV Quirijn Dubbelladder en omgekeerd.