Laddercompetitie bij RTV (enkel en dubbel)


Beste tennissers,

In dit stukje willen we de laddercompetitie nog eens onder de aandacht brengen.
Er is een sinds enkele seizoenen bij Quirijn  een laddercompetitie voor Enkel-tennis en een ladder voor Dubbeltennis.

Momenteel is de wintercompetitie bezig met 53 enkelspelers en 46 dubbelspelers.
Er worden 9 rondes gespeeld van oktober t.m. maart.
Van april t.m. oktober loopt het Zomerseizoen met 13 rondes.
MAAR GEEN NOOD je hoeft niet te wachten tot het seizoen start! : JE KUNT IEDER MOMENT INSCHRIJVEN en meteen meedoen!
Je mag natuurlijk ook aan beide ladders meedoen, en je kunt bij beide ladders kiezen of je èèn partij in twee weken wilt spelen of elke week een partij. Ook kun je aangeven op welke tijdstippen je graag speelt.
Natuurlijk kun je stoppen wanneer je wilt en je kunt ook een week of een paar weken “pauzeren” wegens bv een blessure of vakantie of omdat je te druk bent. Al je voorkeuren kun je super makkelijk online of via de app wijzigen.

Om het nog makkelijker te maken krijg je steeds vooraf een berichtje met wie je komende keer gaat spelen en kun je super eenvoudig met je tegenstander via WhatsApp, mail of telefoon een datum en tijdstip plannen. De winnaar vult de eindstand die bereikt wordt na 45 minuten spelen in. Via diezelfde app kun je de standen en uitslagen volgen en ook op Facebook worden die steeds gepubliceerd.

Natuurlijk word je steeds ingedeeld met een tegenstander van ongeveer gelijke sterkte (in de buurt van jouw plek op de ladder). Dat gebeurt allemaal volledig geautomatiseerd.
Het is wel zo dat hoe meer deelnemers er zijn hoe beter we de paring van de teams op elkaar kunnen afstemmen.Vandaar een oproep aan alle leden die nog niet deelnemen aan deze Quirijn-laddercompetities om je ook aan te melden. Dat kan dus op elk moment, hoe meer spelers hoe beter!

Dus, wil je meedoen? ; Scan de QR-code !